1
2
3
4
5
6
8

Dobrodošli u Pirovac

 Ovo je mjesto koje će vam omogućiti da se sami zaputite u otkrivanje skrivenih ljepota. Šetnje prekrasnom prirodom, biciklističke vožnje, bavljenje sportskim i rekreacijskim aktivnostima, jedrenje, ronjenje, upoznavanje povijsno-kulturnih starina, dalmatinskih specijaliteta ... brojne su mogućnosti za ugodan odmor i uživanje.
 Glavna gradska plaža „Lolić“ već duži niz godina nosi plavu zastavu što dodatno potvrđuje da plaža udovoljava kriterijima kvalitete, čistoće i kakvoće mora i obale te uređenosti. To je šljunčana plaža na sjeverozapadnoj obali samoga mjesta. Poseban naglasak je na središnji osunčani, pješčani i plitki dio koji je odlično mjesto za kupanje djece pod Vašim budim okom. No za one koji bježe od sunčevih zraka tu je pregršt hladovine borove šume.
 Pirovac krase brojne znamenitosti koje su odraz duha jednog vremena kada je ovo područje bilo značajno središte vitezova templara. Stari dio mjesta na samoj obali sa svojim srednjovjekovnim zidinama i "Vratima sela" jedan je od najzanimljivijih simbola Pirovca i slika vašeg fotoaparata. Upoznajte staru jezgru, zavirite u skrivene "kale" kamenim ulicama koje čuvaju trag na proletjela stoljeća.

4

plaza2

krka

gastro vidikovac

Informacije za goste

 • Ulazak u apartmane:
       14:00 h
 • Izlazak iz apartmana:
       10:00 h
 • Parkiralište:
  osigurano parkiralište
  za svaki apartman
 • Ljubimci:
  Nažalost kućni ljubimci nisu dopušteni
  zbog žalbi prijašnjih gostiju

 

Cilj nam je pružiti Vam u svojim apartmanima mir i komfor
potreban za nezaboravan odmor.

 

Glavna gradska plaža „Lolić“ već duži niz godina nosi plavu zastavu što dodatno potvrđuje da plaža udovoljava kriterijima kvalitete, čistoće i kakvoće mora i obale te uređenosti. To je šljunčana plaža na sjeverozapadnoj obali samoga mjesta. Poseban naglasak je na središnji osunčani, pješčani i plitki dio koji je odlično mjesto za kupanje djece pod Vašim budim okom. No za one koji bježe od sunčevih zraka tu je pregršt hladovine borove šume. Ono što će neke posebno razveseliti su svakako brojni zabavni, sportski i ugostiteljski sadržaji tik uz more pa će tako posjetitelji svake dobi naći nešto za sebe. Kafići, restorani, pekare, štandovi s palačinkama, fritulama, raznim gadgetima za plažu i suvenirima, fast food i trgovine zacijelo će Vam omogućiti cjelodnevni boravak na plaži. Na plaži su dostupne razne vrste usluga poput masaža na otvorenom, najam skutera, pedalina, kanua i čamaca, ležaljki i suncobrana te uživanje u brojnim vodenim sportovima i zabavnim aktivnostima poput aqua parka, automat igara, odbojke na pijesku, zumbe... Na plaži ćete naići na kabine za presvlačenje i tuševe, javni wc te dijelove prilagođene osobama s posebnim potrebama.

 

Na južnom kraju Pirovačkog zaljeva smještena je uvala Makirina. Iako zapuštena i vizualno gotovo nepromijenjena od davnina prirodni je lokolitet bogat ljekovitim blatom velikog potencijala. Poznato po svojim antireumatskim svojstvima blato se već dugi niz godina koristi kako od strane domicilnih stanovnika tako i od strane turista. Uvala je plitka, blatna bez prirodne hladovine, i s ostacima starog mola kojim možete doći do nešto dubljeg dijela. Prilaz uvali je prema otoku Murteru, nekoliko km od Pirovca, ili stazom uz more iz uvale Vrilo. Ukoliko želite ići brodicom preporučamo oprez zbog izuzetno plitkog dijela i kamenog zida u moru.

Posjetitelji koji su uistinu svoj odmor zamislili kao miran i osamljen, duž Pirovačkog zaljeva naći će brojne plaže, uvalice i hridi s kristalno čistim morem pogodne za kupanje i sunčanje koje su skrivene od brojnih pogleda zadržale svoj divlji izgled,. Pa bilo autom ili čamcem krenite u potragu za svojom savršenom uvalom.